ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πανελλήνιο συνέδριο Mare Nostrum θα διεξαχθεί στο νησί της Ρόδου από τις 3 έως τις 5 Μαίου 2017. Αποτελεί θεσμό του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, και οι εργασίες του θα λαβουν χώρα για όγδοη συνεχή χρονιά στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Ο τίτλος του φετινού συνεδρίου είναι: Μεσόγειος. Πεδίο Μεταβλητής Γεωμετρίας.
Καθηγητές Πανεπιστημίων, φοιτητές και πτυχιούχοι των τριών κλάδων σπουδών (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό επίπεδο) θα έρθουν στη Ρόδο για να αναπτύξουν τις θέσεις τους σχετικά με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Μεσογείου. Οι εισηγητές προέρχονται από τα επιστημονικά πεδία των Διεθνών Σχέσεων, της Πολιτικής Επιστήμης, των Οικονομικών, της Νομικής, της Αρχαιολογίας, της Γλωσσολογίας και άλλων θεωρητικών επιστημών.
Το συνέδριο διοργανώνεται από ομάδα φοιτητών της Κατεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Κέντρου Μελέτης Μεσογειακής και Μεσανατολικής Πολιτικής και Πολιτισμού, και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα Ροδιακή, ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για να παρακολουθήσετε τις εργασίες του συνεδρίου. Στους φοιτητές θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.marenostrum.edu.gr

Προτεινόμενα άρθρα

Close the Content Dock