Συντονιστική Επιτροπή

Νίκος Καζαντζίδης

Ο Νίκος Καζαντζίδης είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Τμήματ Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και απόφοιτος Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Συμμετέχει στην διοργάνωση του φοιτητικού συνεδρίου Mare Nostrum από το 2013 ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής. Διατελεί ερευνητής/αρθρογράφος στο ΚΕΜΜΕΠ, ενω παράλληλα εχει εργαστεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, στην Β Γενική Διεύθυνση διεθνών Οικονομικών Σχέσεων. Συμμετέχει και παρακολουθεί τακτικά διάφορα συνέδρια και ημερίδες του ευρύτερου κλάδου των Διεθνών σχέσεων.

Μηνάς Λυριστής

Ο Μηνάς Λυριστής είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ Διεθνούς Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε από το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, έχοντας παράλληλα πραγματοποιήσει σπουδές Erasmus στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης. Αποτελεί μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Mare Nostrum από το 2014. Είναι ερευνητής στο ΚΕΜΜΕΠ και στο Κέντρο Ανατολικών Σπουδών. Ακόμη, έχει εργαστεί στο Υπουργείο Εξωτερικών και το Ίδρυμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων. Ασχολείται με τη Διεθνή Πολιτική στη Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική, τον Ισλαμικό Φονταμενταλισμό και το Πολιτικό Ισλάμ.

Εβίτα Παπαστεφανίδη

Η Εβίτα Παπαστεφανίδη είναι απόφοιτη του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις «Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτική στη Μέση Ανατολή» του Πανεπιστημίου του Leeds της Αγγλίας. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Close the Content Dock